Відома українська актриса та головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що для неї найголовніше це відчуття самої себе. А в цьому їй допомагає догляд за собою.

Про це Ксені Мішина вирішила розповісти на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram і поділилася милим відео із собакою.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

"Навіть якщо весь світ вважатиме, що ти гарна, а ти так не думатимеш – хіба це буде мати сенс? Зараз багато і з різних точок зору говорять про те, як важливо полюбити і прийняти себе, але істина одна: саме твоє ставлення до тебе є першорядним. Саме воно – причина, а не слідство", - зазначила вона.

Ксенія Мішина зазначила, що світ здається дуже складним та багаторівневим, але насправді найважливіші принципи дуже прості. Але багато хто шукає каверзу, і звик все ускладнювати і накручувати себе.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної
Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

"Тільки ось якщо прийняти їх і жити за цими принципами, щастя неминуче. Мені захотілося показати кожній дівчинці силу турботи про себе. Проста, маленька, іноді непомітна в кожному дні, але така велика, коли вона збирається з фрагментів. Маленькі щоденні справи змінюють великий результат у часі", - зазначила вона.

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної
Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

Нагадаємо, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина покрутила пружним "горіхом" у улюблених позах: "Ти припиняй".

Раніше ми повідомляли, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина перетворилася на Жанну Фріске на ліжку: "Коли заплющу очі".

Також стало відомо, що Ксенія Мішина в коротенькій сукні показала, чого втратив Еллерт: "Чоловіки повинні благати про шанс".