Відомий український співак Володимир Дантес розповів про переваги електрокара. Виявилося, що він дуже любить відпочивати на заправках, коли його автомобіль заряджається.

Про це Володимир Дантес розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям пильно стежать українці.

"Що ви знаєте про дорожню романтику? Я ось щасливий власник електрокара, тому що це красиво, екологічно, швидко і дешево) Машина для мене - мій маленький світ, я люблю її водити, слухати музику, записувати вам сторіс, зрештою)", - розповів він.

Володимир Дантес, скріншот
Володимир Дантес, скріншот

Володимир Дантес зізнався, що зазвичай заряджає своє авто вдома, але іноді він любить робити це на заправках, адже там можна відпочити. Щоб продемонструвати це наочно, Дантес навіть записав кумедне відео, як він у халаті обідає та читає книгу просто на заправці.

Володимир Дантес, скріншот
Володимир Дантес, скріншот
Володимир Дантес, скріншот
Володимир Дантес, скріншот

[quote author=""]"Поки заряджається машина, можна вмитися (ну а шо), відпочити, обговорити новини з касиром, книгу читнути!

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Дантес вирішив, що без Дорофєєвої та Кацуріної краще: "Я залишаюся сам". За словами Володимира Дантеса, не тільки роботою він любить займатися на самоті.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес розповів, як важко йому жилося з Надією Дорофєєвою: "Просто спитав у душнили, як справи".

Також стало відомо, що Володимир Дантес з дитиною на руках звинуватив українців у брехні: "Всім наср*ть".