На фоні війни в країні, постійних переїздів та зими українці частенько грішать переїданням. Це відбувається через стрес, який зараз є у житті кожного з нас. Тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська розповіла, як цього не допустити.

Зірка зазначила, що кожен переносить стресові моменти по-своєму, але найчастіше це виливається надмірним чи недостатнім вживанням їжі. Вся причина у підвищенні рівня кортизону, через який зростає бажання поїсти.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Насамперед Боржемська порадила з'ясувати, коли і як часто людина відчуває стрес, а після того, як з'явиться апетит, потрібно собі нагадати, що це не ліки. Також слід відмовитися від шкідливих перекусів і обирати більш корисні.

"Якщо ви піддаєтесь впливу стресу часто, варто упорядкувати продукти на кухні. Наприклад, покласти ваші корисні перекуси у доступніше місце, а, якщо маєте шкідливі смаколики, - заховати подалі. Ще краще - взагалі позбутися. Не забувайте про збалансоване харчування. Урізноманітнюйте їжу, вигадуючи нові рецепти", - додала вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зірка попередила, що перед сном варто бути особливо обережними, а щоб відволіктися від думок про їжу, потрібно зайнятися спортом, прогулятися, медитувати і таке інше.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська навчила, як смачно та просто худнути

Як повідомляв Знай.ua, щоб весною не жахатися цифри на терезах: Марина Боржемська розкрила, чим краще харчуватися в зимовий період