Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Наразі він дав інтерв'ю для Youtube-каналу "Pressing", під час якого він навіть згадав про зрадницю Оксану Марченко, з якою співпрацював під час запису сьомого сезону шоу "X-Фактор" на телеканалі СТБ у 2016 році. Вона була провідною цією передачею протягом семи років, з 2010 року.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Зараз ця жінка разом із чоловіком перебуває в РФ, де він опинився після успішного обміну військовополоненими. Завдяки цьому додому повернулося понад 100 наших воїнів ЗСУ. А 5 українських командирів, які перебували у повному оточенні на "Азовсталі" більше двох місяців, будуть у Туреччині до кінця війни.

"Я з нею пропрацював один рік і був для неї кісткою в горлі. Тому що я прийшов новий - молодший за неї, і було видно, що їй неприємно зі мною працювати", - каже Андрій Бєдняков.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У першому прямому ефірі між Андрієм та Оксаною не було жодного контакту, хоча він намагався... дивився на неї. І лише в останній день зйомок вони "нормально поспілкувалися".

Бєдняков та Коротка, фото з Instagram
Бєдняков та Коротка, фото з Instagram

"Бідняков має дуже розумну виважену позицію. Поважаю. Українцям слід гуртуватися, щоб разом протистояти справжньому ворогові, а не гризти один одного", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" у леопардовій шубі згадав, як просив у Шольца танки для України: "Звільнити"

Як повідомляв "Знай.uа", понад 50 млн на користь агресора: дружина Медведчука Марченко підпільно фінансувала росгвардію та МВС Росії.

Знай.ua писав, обміненого Медведчука з "ОПЗЖ" помітили з Марченко у Криму: знову хоче в полон до ЗСУ