Популярний у соціальних мережах український блогер, зірка кількох телевізійних шоу та добрий друг співачки Насті Приходько Олег Машуковський, який днями обіцяв показати своїм шанувальникам голлівудську зірку, виконав свою обіцянку.

Олег провів зустріч із ірландським актором, зіркою серіалу "Гра престолів" Джеком Глісоном, який відомий своєю роллю юного примхливого короля Джоффрі Баратеона.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олега Машуковського у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Хлопці випили гарячих напоїв в одному з київських закладів і встигли трохи побалакати про важливі події. Також Олег Машуковський назвав Джека найкращим другом та навчив правильно говорити патріотичне вітання "Слава Україні - Героям Слава".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"Чули? Він мені сказав, що ми "Бест френд", а ви мені не вірили", - написав у наступній історії Олег, і показав безпосередньо сам процес спілкування із зіркою Голлівуду.

Виявилося, що Джек не з боягузливих людей. Вже є історія про те, що у Київському академічному театрі юного глядача на Липках у четвер, 16 лютого, відбулася зустріч із актором. Незважаючи на те, що під час неї було оголошено повітряну тривогу, Глісон вирішив не переривати спілкування з публікою і не йти в укриття.

Актор приїхав до України, щоб підтримати акторів та військових. Джек навіть привіз пікап для бійців ЗСУ.

Нагадаємо, "Це що, Валя Карнавал?": Олег Машуковський засвітився з таємничими красунями.

Раніше повідомлялося, "Хлопець не робить мені...": Олег Машуковський зізнався, що хоче подарувати коханому руку, серце та все інше.

Також, "Кинути камінь у кожну...": Олег Машуковський розповів, що робити, якщо тебе кривдять – вистачить мовчати.