Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила українців красою у стильній сукні-вишиванці. Відповідним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук дуже тепло спілкується зі своїми шанувальниками, зокрема, через соцмережі. Вона регулярно ділиться новими фото та відео, на яких показує моменти з роботи чи особистого життя.

Марта Адамчук Фото: скрін youtube
Марта Адамчук Фото: скрін youtube

На цей раз актриса "Жіночого кварталу" похвалилася яскравим чином. На фото зірка постала у розкішній сукні з вишитим на ньому орнаментом. Вбрання робилося вручну і чудово підійшло актрисі, підкресливши її жіночність.

"Настроююсь на весну", - підписала кадри Марта Адамчук.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Шанувальники не втрималися та засипали зірку компліментами.

"Яка ж красуня, Марто!", "Яка краса!", "Неймовірно красива сукня-вишиванка! І ще більш неповторна, Марто!", "Яка красива", "Немає слів, просто красуня", - написали в коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук пішла на несподіваний експеримент і зазвучала по-новому: "Прониклася Елвісом".