Мішель Андраде дала інтерв'ю телеведучій Лізі Дідковській. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка болівійського походження та ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде має чимало шанувальників. Якось українська знаменитість дала інтерв'ю Лізі Дідковській. Телеведуча опублікувала анонс цього заходу на офіційній сторінці соціальної мережі.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

"Мішель - ведуча найпопулярнішого travel-шоу «Орел і Решка» та співачка. Моє знайомство з нею почалося у 2013 після талант-шоу «X-фактор». Говоримо про міфи про «Орел та Решка», якості ідеального ведучого і в чому найбільша складність travel-проєктів", - повідомила вона.

В інтерв'ю дівчина зізналася, що найбільше їй приносила грошей передача "Орел і решка", а також відповідає на питання телеведучої про постанову цього шоу та "Золоту карту".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Мішель Андраде, фото з Instagram
Мішель Андраде, фото з Instagram

"Не хочу, щоб це обговорювалося масово", - каже в якийсь момент Мішель Андраде.

Нагадаємо, що Мішель Андраде розповіла, як її загартував і змінив майже рік війни: "Незламна людина".

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" показала, як звабливо звивається на сцені: "Вибачити і дихати".

Також стало відомо, що дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".