Відома українська блогерка, а також колишня дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова роздяглася до трусів і отримала порцію критики від шанувальників. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Квіткова регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками та радує їх безліччю яскравого контенту, показуючи практично все, що відбувається у її житті.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Даша Квіткова з'явилася в кадрі роздягненою до білизни і вирішила вкотре продемонструвати своє почуття стилю та почала ролик жартома.

"Сьогодні такий настрій, ви б знали. Коли червона армія в строю і підкралася до тебе дуже непомітно...", - пожартувала блогерка.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Не всі українці оцінили гумор, вважаючи його недоречними, а інші розкритикували за постійну наготу.

"Чому місячні не назвати місячними", "Чого ви вічно оголені в Сторіс? Це не ввічливо я вважаю", "Харе стриптиз танцювати. Війна в країні, побійся Бога", "Чому ви завжди гола? Одягніться, будь ласка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Квіткова після розриву з Добриніним пішла у відрив і засвітила "вишеньки": "Запропонував зняти білизну".

Також наш портал інформував, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасіта така солодка".

Крім того, ми писали, Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує".