Знаменитий український артист, фронтмен популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хлівнюк поділився зимовим кадром із передовою. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк із перших днів повномасштабного російського вторгнення взяв до рук зброю та пішов захищати рідну країну. Артист досі несе службу у лавах ЗСУ і лише зрідка залишає бойових товаришів, щоб відіграти кілька благодійних концертів.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Андрій Хливнюк регулярно ділиться кадрами з фронту, показуючи шанувальникам, що з ним усе гаразд. Цього разу музикант поділився зимовим фото, на якому позує на фоні засніженого поля та якоюсь технікою, накритою маскувальною сіткою.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Артист ніяк не підписав кадр, але все одно розтопив серця шанувальників та колег "по цеху".

"Зберігай вас Бог", "Ви єдине, що у нас є, наші Захисники. Бережи Боже кожного!!! Дякую. Слава Україні, її Героям слава", "Бережіть себе. Молюся щодня, ця війна скоро закінчиться", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Положинський із перев'язаною особою та "синяками" змусив українців схопитися за серце: "Я в тилу".

Також наш портал інформував, Бабкін з 5'nizza виконав своє призначення та заспівав під гітару для військових у шпиталі: "Пісня лікує Душу".

Крім того, ми писали, репер Yarmak показав, чому перемога України – лише питання часу: "На 10 кроків попереду".