Катерина Нікітіна, яка давно відома українським глядачам завдяки своєму гумористичному таланту та участі у проекті студії "Квартал 95" - "Жіночий квартал", поділилася черговою нестандартною публікацією.

На її офіційну сторінку в соціальній мережі Instagram підписано понад 71,2 тисячі осіб.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

"Привіт, субота! Зустрічаю в особливій позі. Дякую @slastyaslastena. Стійка для красивої фотографії, це вам не хухри-мухри!!! оліно заднє тягни... - Куди?" - Незад. Що не зрозуміло? Розтягувати свої ніжки можна в мене на заняттях" , - розповіла Нікітіна.

На відео вона знаходиться у дивній позі біля пілона – у перевернутому шпагаті. Однією рукою вона упирається в підлогу, а розставленими ногами балансує у повітрі.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Шо по іншим позам, до речі, йога на вас давно чекає і це вже захоплення буде на великі роки і головне велика аудиторія, думаю, вам варто спробувати, ваше красиве тіло і гарна йога буде супер гармонійний. Удачі!", "Це афігети, як круто", "Лихе привітання" , - захоплюються шанувальники артистки.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Нагадаємо, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" у шкіряному вбранні спробувала спокусити одруженого Ігоря Ласточкина: "Точно запал".

Раніше ми повідомляли, що запальничка Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" майже впала зі стільця і ​​втратила штани: "Поки думала, втомилася" .

Також стало відомо, що лежачи, сидячи та стоячи на руках: зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала як "спускає пару", сусідам не нудно.