Популярний український блогер, шоумен, дуже непоганий співак, улюбленець Насті Приходько Олег Машуковський, який днями провів яскраву зустріч із зіркою серіалу "Гра престолів" Джеком Глісоном, продовжує дивувати своїх шанувальників.

На цей раз Олег Машуковський вирішив нагадати всім, що він є поттероманом. Іншими словами, блогер фанатіє від чарівного світу із серії романом британської письменниці Дж. К. Роулінг про "хлопчика, який вижив" Гаррі Поттера.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олегу Машуковському у мережі Isntagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Олег Машуковський показав свою колекцію зі статуеток, на яких можна побачити знамениту трійцю – Гаррі, Рона та Герміону. Потім Олег запропонував фанатам подивитись на огляд його нової чарівної палички. Блогер порадив відправити комусь це прокляття.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"Об*срися...", — довго прогорлав Олег своє іменне заклинання.

Тепер зрозуміло, якого закляття не вистачає у світі Гаррі Поттерв. З таким крутим прокляттям можна нікого не боятися, навіть коли Гаррі постаріє, руки вже не будуть такими швидкими і якісь нові "смертежери" обступлять його з усіх боків, то він міг би просто використовувати масове заклинання відразу на всіх. Тоді ворогам буде не до Гаррі, вони вирішуватимуть свої питання.

Нагадаємо, "Ланістери завжди платять за Машуковського": зірка Голлівуду провів яскравий вечір із улюбленцем Приходьком.

Раніше повідомлялося, "Це що, Валя Карнавал?": Олег Машуковський засвітився з таємничими красунями.

Також, "Хлопець не робить мені...": Олег Машуковський зізнався, що хоче подарувати коханому руку, серце та все інше.