Популярна українська акторка Наталка Денисенко відома публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Село на мільйон" та інших картинах. Також вона не забуває про шанувальників у соцмережі Instagram і часто радує їх свіжим контентом.

Наталка Денисенко чуттєво та з ноткою гумору привітала зі святом свого чоловіка Андрія Федінчика, який до війни знімався у кіно, а зараз відважно служить у лавах ЗСУ. Вона написала йому безліч приємних компліментів та побажань.

Денисенко та Фединчик із сином, фото з Instagram
Денисенко та Фединчик із сином, фото з Instagram

Зірка одразу заявила, що дуже пишається коханим, проте він зовсім не ідеальний. І хоч Федінчик не любить похвалу на свою адресу, Денисенко не втомлюється це робити.

"Так, Андрій Федінчик - хоч ти не ідеальний (але це я тобі казала у всі дні😅, а сьогодні твій день народження), я все одно ніколи не втомлювалася нахвалювати тебе (хоч ти і не любиш це), і говорити що ти - НЕЙМОВІРНА ЛЮДИНА 🤍" - ​​зворушливо зізналася Наталка.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Скріншот із Instagram, Денисенко
Скріншот із Instagram, Денисенко

Оскільки 24 лютого минулого року розпочалася війна, а день народження у артиста 25, вони відзначали його у підвалі, ховаючись від ракетного обстрілу із сином. А цього року він зустрів його із побратимами на фронті. Але навіть у розлуці Наталка знайшла спосіб, як привітати коханого.

"Привітали твої побратими сюрпризом, який я змогла передати тобі у відрядження, хоча ти і забороняв. Але ти заслуговуєш на свято! Заслуговуєш на кращі ролі, на прекрасне життя, на щастя, любов, і повагу оточуючих!", - написала Денисенко.

Наталія Денисенко та Андрій Фединчик, фото з Instagram
Наталія Денисенко та Андрій Фединчик, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко не боїться втратити всіх близьких: "Історія завжди йде по колу"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Денисенко з "Кріпосної" вразила оновленням образу, ахнув навіть Цимбалюк: "Скарб, а не жінка"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" здалася в одному лише рушник і розповіла про пережитий стрес: "Фінальна крапля"