Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я - Микола Бортник) після вторгнення росії, де працював багато років, заявив про свою громадянську позицію і навіть був у складі ЗСУ. Таким вчинком він завоював повагу шанувальників та зіркових колег.

Пройшов цілий рік з того часу, як росія розпочала повномасштабне вторгнення, і день 24 лютого назавжди залишиться в пам'яті українського народу, наче випалене тавро. З такої трагічної нагоди у Польщі відбувся благодійний концерт, а Макс Барських долучився до нього.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Артист розповів, що вперше виконав на сцені свою нову пісню "Мамо, не плач", а хвилювання переповнювало його. Це пов'язано із болючими спогадами 2022 року.

"Слова сплутались, ставши у горлі комом від торішніх спогадів, що хвилею заполонили мої думки. Дуже складний рік, я раптом зрозумів, що за кожним рядком цієї пісні стоїть чиясь доля", - зізнався Макс Барських.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Під пісню артиста українці почали масово знімати зворушливі відеоролики, від яких на очі навертаються сльози. Макс оцінив їх, подякував і зазначив, наскільки великі почуття та сенси вкладені у кадри.

"Вони надто емоційні та зворушливі. Я безмежно вдячний вам за це ❤️" - написав він.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських до річниці війни нагадає про незламну волю українців: "Будуть сльози"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських готовий оголити душу вперше за 15 років кар'єри на сцені: "Найвідвертіший"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських згадав мирне життя та знайшов спосіб повернути щасливі моменти: "У відриві"