Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" показала незвичайний трюк, на шляху освоєння якого було багато падінь та зльотів. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Кошмал веде здоровий спосіб життя, зокрема захоплюється йогою. Вона багато працює над собою і часто ділиться результатами. На цей раз зірка також вирішила трохи здивувати шанувальників.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, Анна Кошмал показала доволі незвичайний "трюк". Тримаючи телефон в одній руці, зірка дуже екстремально вигнулась і сильно здивувала шанувальників.

"З кожним тижнем активної практики відчуваю все більше в собі сил, енергії та легкості. Сьогодні якось було особливо кайфово, завантажила у сторіс свої падіння та злети", - підписала ролик актриса.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Багато шанувальників захопилися вміннями улюбленої актриси, а деякі пригадали "Сватів", а точніше не зовсім адекватних колишніх колег Кошмал, які підтримують війну проти України.

"Ань моя повага тобі і взагалі ти чудо! Подивився інтерв’ю твоїх екранних бабушок, "Лариси", які тебе шкодують і тіпа ти ненормальна, ну тобто ми всі українці такі, жесть. А остання то взагалі сказала, що колись ти одумаєшся, що так би тебе обняла…крінжатина повна. ", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" вигнулась кішечкою і зізналася, чим рятується: "5 важливих правил".

Також наш портал інформував, чорний одяг, перелякані очі та зухвала карешка: як виглядала Анна Кошмал зі "Сватів" до популярності.

Крім того, ми писали, Жені зі "Сватів" не подобалося грати в серіалі: "Одно і те ж 25 разів з різних ракурсів".