Знаменита українська співачка, радіоведуча і кума Дзідзьо Оля Цибульська показала, що було б, якби ворожки завжди говорили правду і не вигадували "гарних" пророцтв. Кумедний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська радує шанувальників не лише якісною музикою, а й своїм почуттям гумору. На своїй сторінці в соцмережі зірка регулярно радує новими публікаціями, в яких часто смішить українців.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська перетворилася на вигадану ворожку Есмеральду Павлівну і показала, що було б, якби люди цієї професії завжди говорили правду.

"Якби інтернет ворожки говорили правду", – підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українців дуже повеселило нове амплуа виконавиці і багато хто відзначив, що їй дуже йде бути ворожкою.

"Молодець. Так і треба тримати, а не довіряти", "Супер", "З вас ворожка дуже прикольна", "Есмеральда Павлівна звучить дзвінко!!", "Відос бомба", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська назвала того, хто потрібен кожній жінці - Залужний та Буданов "у прольоті": "Щоб тапки в зубах носив".