Популярна у соціальних мережах блогерка, студентка, музикант та щасливий мешканець великого Лондона донька Олі Полякової Маша святкує вісімнадцятиріччя. Дівчина любить радувати своїх і маминих шанувальників яскравими кадрами з життя і цього разу Маша все зробила на відмінно, рівно опівночі.

Дівчина відзначатиме День народження у Лондоні зі своїми друзями. До речі, вона вже почала це робити зі своїм другом на вечірніх вулицях міста.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Полякової у мережі Instagram.

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Моє день народження почалося, мені 18 років", - радісно розповіла Маша.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

"Старість не радість", - заявив супутник Маші.

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

Тут віддані шанувальники можуть побачити, як Маша Полякова записує відео та розповідає, що у неї настав День народження. Також на задньому фоні можна побачити хлопця, який проводить із дівчиною вже дуже багато часу. Поки що неясно, наскільки вони близькі з донькою Олі Полякової.

Також видно, що Маша Полякова продовжила прогулянку та показала фанатам яскраві кадри вечірніх вулиць, згодом дівчина навіть попозувала на тлі тріумфальної арки у дуже цікавому вбранні з плаща, високих чобіт та довгого шарфу. Її вечірній образ доповнила шкіряний картуз та акуратна сумка.

Нагадаємо, Маша Полякова розповіла, яка насправді її мама: "Коли ми вдома граємо у карти...".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що добре закінчується".

Також, Маша Полякова спробувала переплюнути маму і показати, яка вона доросла жінка: "Рано робити в такому...".