Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, що треба вміти, щоб тебе любили люди. Забавним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська регулярно радує шанувальників новими та позитивними публікаціями, в яких і жартує, і показує моменти з життя, та ділиться новинами.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Цього разу Оля Цибульська поділилася з українцями важливою та порадою, не обійшлося і без елементів гумору. Так, зірка зазначила, що дуже важливо вміти любити себе, щоб люди до тебе тягнулися та поважали.

"Головне в цьому житті - любити себе. Тоді і люди вас любитимуть. Ось я люблю і своє обличчя, і своє волосся, і тіло, і випити, і закусити. І люди до мене аж тягнуться", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українців порадувала мудрість виконавиці і деякі запропонували перевірити на ділі частину повчань.

"Це про мене)", "Я б з вами випила і закусила", "Прекрасні слова, якщо полюбиш себе зі своїми недоліками, то думка інших не цікавить", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська назвала того, хто потрібен кожній жінці - Залужний та Буданов "у прольоті": "Щоб тапки в зубах носив".