Відомий український реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап) потужно привітав українських жінок, які протистоять ворогові.

Якось, на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram він поділився новим треком від гурту "Mozgi". Артист зізнався, що спочатку його готували для всіх жінок на честь 8 березня, а зараз гурт присвятив його всім українкам, які мужньо захищають Україну та підтримують ЗСУ.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Після того, як росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, кожен українець став на захист рідної держави. Зараз багато жінок займається волонтерством, працює на інформаційному фронті та всіляко допомагає ЗСУ. Не дивлячись на недоречну пісню Олексія Потапенка про волонтерів, яка вийшла нещодавно, торік він досить чуттєво привітав жінок із 8 березня.

[quote author=""]"Ми готували цей трек для всіх жінок на свято 8 березня від гурту Mozgi...тепер ми випускаємо його для всіх наших дівчат, жінок, бабусь, які мужньо підтримують наші ЗСУ, які народжують у бункерах, які щодня допомагають пораненим, усім дівчатам волонтерам і всім хто поїхав з України, щоб врятувати життя дітям! Ми ​​Вас любимо.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот допису Потапа
Скріншот допису Потапа

Нагадаємо, що на Потапа обрушилися гнівом через трек про волонтерів: "Дно пробите". Українці розкритикували чоловіка Насті Каменських, порадивши направити таланти в інше русло.

Раніше ми повідомляли, що Потап нарешті зміг висловити кохання і показав їх із Каменських біленьку дівчинку: "Я вкритий щастям".