Повномасштабна війна вже триває понад рік, а взагалі Україна вже 9 років зазнає дій росіян на чолі з путнім.

Рік тому всі ми були в жаху від бомбардування міст і навіть не звертали уваги на те, що настала весна - ми були зайняті порятунком себе і своїх близьких. Зараз ми можемо оцінити краси весни.

Відома українська тренерка шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, дала корисну пораду своїм шанувальникам у соціальній мережі Instagram.

Вона привітала всіх українців зі Святом весни та закликала їх берегти себе заради майбутньої перемоги.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Найкращий подарунок для всіх – перемога. І вона не має гендеру. Вона для кожного. Чи не важливо, чи відзначаєте ви сьогоднішнє свято Весни, і не важливо, що в руках замість квітів зброю. Важливо, що ми разом, і перемога буде за нами. Головне, бережіть себе! Весна близько. І вона несе із собою лише перемогу" , - упевнена Боржемська.

"Так якби закінчилася війна, слава Україні, ми переможемо!", "Марина, вместе мы непобедимы", "Бажаю, щоб ця весна стала найщасливішою в нашому житті. Україна понад усе. Ми переможемо", - соглашаются с ней сограждане.

Нагадаємо, якщо замок на холодильнику не допомагає: Марина Боржемська навчила українців боротися з переїданням на тлі стресу.

Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська похвалилася сімейною ідилією і нагадала про цілі на 2023 рік: "Починаємо у бою".

Також стало відомо, що Марина Боржемська розкрила, чим краще харчуватись у зимовий період.