Максим Галкін не перестає радувати глядачів своєю освіченістю, гумором та забавними історіями з життя.

Чоловік хоч і є одним із головних російських комедіантів, однак йому вистачило сміливості піти проти путінського режиму, який досі вбиває мирних українських мешканців. До того ж не самостійно, а разом із дружиною, адже Алла Пугачова теж вміє ставити пропагандистів на місце.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Зараз вона дала інтерв'ю російському сайту, в якому вирішила проговорити свою позицію з приводу чуток, які російські ЗМІ розповсюджують про її життя. Пугачова заявила, що не пам'ятає та не спілкується з людьми, які коментують її життя. Всі ці люди просто вдають, нібито вони з Аллою Пугачовою "досить близькі" і їхнім словам можна вірити.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Артистка також спростувала чутки про те, що їхній будинок в Ізраїлі був пограбований і що вони позбавлені ізраїльського громадянства. Цей та подібні чутки завжди мають місце у пропагандистів. Наприклад, нещодавно у Світлани Лободи "знайшли" будинок у Підмосков'ї за 650 мільйонів.

"Коли читаєш, що твій "шикарний палац" пограбували, починаєш замислюватися, чи все гаразд із головою у тих, хто це все вигадує. Ніхто нас не грабував. Ніхто громадянства не позбавляє", - заявила Алла Пугачова.

Нагадаємо, більше не виникне сумнівів, чия дочка: Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову

Як повідомляв "Знай.uа", з Максимом Галкіним стався нещасний випадок: "Я чую дикий хрускіт"

Знай.uа писав, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю"