Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує нові та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Війна змінила життя практично всіх українців, зокрема й Тоні Матвієнко. Разом із двома доньками вона була змушена рятуватися від ворожих ударів, а протягом минулого року проживала у Великій Британії. І ось, співачка вирішила, що настав час повернутися додому.

Антоніна Матвієнко, фото: Instagram
Антоніна Матвієнко, фото: Instagram

"За все своє життя ніколи не уявляла, що прийдеться мешкати за кордоном. Неймовірно важко бути відірваною від родини, дому, друзів", - зізналася Тоня.

Весь 2022 рік артистка горіла бажанням повернутися на рідні землі, але дещо вона все ж таки хотіла більше. Їй навіть не довелося натякати, адже з початку війни в українців з'явилася одна спільна мрія – почути, як росія програла, а наша країна знову стала вільною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Матвієнко повідомила, що в Києві на неї чекає безліч справ, а всього за пару днів перебування вдома вона змогла "заповнити емоційний вакуум, який утворився на чужині".

"Останній рік я відчувала себе пташкою в клітці. 3-го березня пташка випурхнула й не знає на яку гілку сідати — величезна купа справ))" - написала Тоня.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав, які жінки його підкорили – родини Матвієнко не видно: "Ах, як шкода!"

Як повідомляв Знай.ua, Тоню Матвієнко перекосило просто за Арсена Мірзояна, такого обличчя від артистки ще не бачили

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому"