Популярна українська танцівниця, хореограф, а також легендарний тренер шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар, яка буквально днями розкрила дієві способи боротьби з нападами тривожності, вирішила ще трохи поговорити про те, як можна упорядкувати своє тіло, обманюючи свій мозок запахом хліба.

На цей раз Катерина вирішила показати процес поглинання їжі та самообману. Тут все дуже цікаво, пропонуємо разом дізнатися, що це за спосіб такий. Невже він допомагає скинути зайву вагу?

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар у мережі Instagram.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Мініатюра: жінки та самообман!", - підписала публікацію Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як Катерину Кухар користується відомою технікою самообману. Ідея даної техніки полягає в тому, щоб нюхати продукти, але не їсти їх. Виходить, нібито продукти є, але вони не потрапляють до організму. Шанувальникам дуже сподобалася така ідея.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

Ось, що пишуть люди: "Та їжте. Скільки того життя", "О, ось як воно працює. Дякую за підказку", "Фрукти на ніч теж не можна...", "За кадром є келих білого сухого", "Цей метод мені знайомий. Років 8 тому користувалася ним. Відрізала шматочок хліба, нюхала, клала на тарілку і... це стало просто звичкою - хліб присутній, але ти його не їж", "Від одного шматочка хліба погано не стане".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Не легко, але задоволення відчуваю": ексзірка "Кварталу 95" Олена Кравець розповіла українцям про свій темний бік.

Раніше повідомлялося, Катя Кухар із "Танці з зірками" перетворилася на казкову мавку та зачарувала українців: "Заманить у ліс будь-кого".

Також, Катя Кухар із "Танці зі зірками" втратила важливу людину: "Як шкода, що не змогла обійняти востаннє".