Євген Кошовий – головна особа "Кварталу 95" останніх років, ставши таким після того, як Володимир Зеленський став президентом і пов'язав своє життя з політикою.

Багато хто вже бачив його старшу доньку Варвару на сцені - причому кілька разів у різних шоу. Однак тепер настав час молодшої доньки відомого лисого гумориста – Серафими.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Сценки "Кварталу 95" завжди були простими та дуже смішними. Проте останнім часом дедалі частіше вони звертають увагу на те, що відбувається в країні - зокрема, на повномасштабну війну. У "Жіночому кварталі" це робить також і за допомогою пісні.

Як виявилося, саме у такому форматі і з'явиться молодша дочка Євгена Кошового на сцені – у складі актрис "Жіночого кварталу". 11 березня на телеекранах з'явиться новий випуск із улюбленими виконавцями та гумористами.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Справжньою сенсацією буде поява дочок Євгена Кошового та Юрія Ткача. Молодша дочка Кошового, Серафима, покаже свій талант та виконає пісню з іншими красунями. Композиція буде присвячена дітям, які чекають на повернення батьків з фронту.

Їй вдалося здивувати глядачів – і військових, і волонтерів.

"Жіночий квартал", фото: пресслужба
"Жіночий квартал", фото: пресслужба

"Жіночий квартал", фото: пресслужба
"Жіночий квартал", фото: пресслужба

Нагадаємо, більше не комік? Зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий змінився і навіть не помітив цього

Як повідомляв "Знай.uа", Кошовий з "Кварталу 95" згадав, як міг заробити $10 млн за дружбу з Зеленським: "Сидіти на ж*пі рівно"

Знай.ua писав, дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара показала, якою принцескою була в дитинстві