Екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" загіпнотизувала ідеальним декольте у білому вбранні. Відповідним кадром зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Еліна Мбані намагається постійно залишатися на зв'язку з шанувальниками та радувати їх новими кадрами як з особистого життя, так і з роботи. Також актриса не соромиться демонструвати свою яскраву зовнішність і нерідко постає на публіці у чудовому та сміливому вбранні.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube
Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Цього разу зірка "Жіночого кварталу" вирішила попозувати на камеру в спокусливому білому платті з ефектною зоною декольте. Неймовірний образ актриси одразу вразив шанувальників, і вони залишили багато теплих слів та компліментів під фото.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Жінка-мрія", "Боже яка ти красива, моя красуня", "Красуня", "Боже, яка ти красива, моя красуня", "Дуже елегантно", - написали шанувальники у коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані в рожевих завиточках і глибокому декольте зізналася, що досі робить уночі: "Досі не навчилася..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в піджаку на голе тіло та з сином на руках показала красу материнства: "Не для докорів".