Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова вразила красою, гуляючи вулицею з величезним букетом квітів. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно стало відомо про розрив відносин між Дашею Квітковою та Микитою Добриніним. Пара прожила разом майже п'ять років, але у відносинах утворилася криза, яку їм не вдалося побороти, навіть заради маленького сина.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Незважаючи на недавнє розставання з чоловіком, Даша Квіткова не сумує і намагається знаходити позитив і маленькі радості в житті. Так, наприклад, на своїй сторінці вона вразила яскравим роликом, на якому гуляє на вулиці з розкішним букетом тюльпанів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На тлі того, що блогерка розійшлася з Микитою Добриніною деякі шанувальники припустили, що вона вирішила навчитися сама себе тішити такими приємностями, як квіти.

"Сама собі подарувала квіти, зізнавайся", "І що тут такого? Теж часто купую квіти, тому що я так хочу. Перш ніж чекати цього від чоловіка, треба вміти радувати себе самій!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасіта така солодка".

Також наш портал інформував, Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує".

Крім того, ми писали, Даша Квіткова після розставання з Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності: "Відмовте мене".