Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова бере активну участь у благодійних місіях майже з початку війни, а допомагає їй у цьому захисник з Маріуполя Михайло Діанов.

Полякова та Діанів, фото Instagram
Полякова та Діанов, фото Instagram

Минулого року він передав 1,7 млн. гривень на проект "Протези для Незламних", амбасадором якого є співачка. На цей раз він пожертвував 400 тис. гривень проекту "Дитинство без війни".

Ці гроші, як зазначила Полякова, передали Діанову українці на лікування, але він дав їх дітям.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Ми давно плідно співпрацюємо з Михайлом в рамках різних благодійних проєктів. І він не зміг стояти осторонь подальшої долі маленьких українців, тому вирішив підтримати діток, якими я, як амбасадор, опікуюся від осені минулого року. Адже розуміє, що ці діти будуватимуть нову Україну та стануть основою світлого майбутнього нашої держави", - написала вона.

Завдяки пожертвуванням військового українці діти протягом півроку отримуватимуть якісну медичну допомогу та додаткове обстеження. Артистка від щирого серця подякувала військовому за добре серце.

Нагадаємо, Оля Полякова натягла блискучі "обладунки" і поспішила на допомогу воїнам ЗСУ: "У кожного своя зброя"

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова не побоялася і вмазала путіну, Україна точно вистоїть: "Московський карлик залишається дрібним"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова зізналася, як "вибила" зі свого чоловіка забіяка простим коханням: "Був агресивним"