Відомий російський шоумен Максим Галкін згадав, як йому видалася нагода побувати в Україні в рамках зйомок серіалу "Все можуть королі". Архівними кадрами артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін, який засудив кремлівський режим та агресію проти України, частенько радує шанувальників новими та архівними кадрами зі свого життя. Нещодавно він показав, як виглядав у шкільні роки, а тепер згадав зйомки серіалу "Всі можуть королі".

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Серіал знімався вісім років тому у двох країнах — Україні та Росії. Багато сцен було знято в українському місті Хотин Чернівецької області. Саме їх і згадав Максим Галкін, поділившись серією кадрів. На фото артист позує у стилізованому під середньовічний одяг костюмі у різних локаціях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники одразу впізнали кадри із серіалу та місце, де велися зйомки.

"Хотинська фортеця, дуже гарний замок України", "Хороші були часи", "Мені дуже сподобався серіал. Навіть переглядала його. Ви – класний актор і взагалі, ви класний, справжній, щасливий Вам та родини", "Кадри немов із доброї дитячої казки. Дякую Вам", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не виникне сумнівів, чия дочка Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову.

Також наш портал інформував, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін згадав молодість і показав, чому перед ним не встояла Пугачова: "Ох ти ж..."