Популярна українська виконавиця Alyona Alyona звернулася до українців та закликала бути єдиними у цей непростий час і не сваритись.

Своє звернення зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram. Alyona Alyona закликала українців не сваритися у цей складний час, особливо через того, хто якою мовою розмовляє. Вона зазначила, що якщо людина щиро любить Україну, то неважливо якою мовою вона розмовляє.

alyona alyona. Фото: скріншот youtube
alyona alyona. Фото: скріншот youtube

"Йо народ. Хочу всім сказати, що зараз для всіх нас настав справді дуже непростий час і я дуже дуже хочу вас усіх закликати, щоб ми з вами не сварилися. Тому що є люди, які розмовляють українською мовою давно. Є люди, які перейшли на українську мову, а є люди, які пробують, намагаються або ще розмовляють російською мовою. І це теж - окей. Якщо вони щиро люблять Україну, то нічого не заважає їм розмовляти так як зручно. Перейдуть, усьому свій час" - сказала співачка.

Виконавиця наголосила, що сила українців у єдності.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Народе, давайте не сваритися. Ми велика і непереможна країна, а наша сила у нашій єдності!", - написав вона.

Нагадаємо, що Alyona Alyona розповіла про свою небезпечну хворобу, ковтала антибіотики регулярно: "Стало для мене супер шоком".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona опинилася на лікарняному ліжку - перенесла серйозну операцію: "Жива".

Також стало відомо, що реперці Alyona Alyona згадали, як вона хотіла "подружитися" з Лободою: "Пісні були круті".