Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська вирішила знову порадувати шанувальників та поділилася забавним роликом на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська завжди випромінює позитив, яким "заражає" і всіх шанувальників, які спостерігають у соцмережі за її життям. Зірка часто радує кумедними роликами і не соромиться жартувати над собою.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська розмістила телефон на підлозі камерою вгору, а сама стала над ним і поділилася з українцями черговою мудрістю.

"Найкласніша штука у світі - це штука баксів", - зазначила зірка.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому виконавиця енергійно смикала руками поділ сукні, засвічуючи на камеру, що під ним.

Варто зазначити, що деяких шанувальників "перфоманс" Олі Цибульської порадував, але частина наголосила, що це зовсім не весело.

"А ще штука євро", "Оля, не божеволій", "Боже, Цибуля досить "веселити"", "Яка красива", "Вау, яка сукня", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як змінюються інтереси після 40 років, більше жодних діамантів: "Каннабіс дешевший".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська назвала того, хто потрібен кожній жінці - Залужний та Буданов "у прольоті": "Щоб тапки в зубах носив".