Український актор та популярний телеведучий Андрій Джеджула періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Наразі він дав коротеньке інтерв'ю в рамках програми "ЖВЛ", в якому розповів про "припинення" спілкування з 14-річним сином від співачки Санти Дімопулос, оскільки мають різні політичні погляди. Жінка забрала хлопчика за кордон і навіть не запитала у Джеджули дозволу.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

І через те, що дитина перебуває поза Україною, вона не розуміє, що відбувається.

"У нас є принципові розбіжності щодо деяких питань політичного характеру. Я йому нагадую просто, що вони з мамою виїхали майже в перший день повномасштабної війни. І вони навіть не уявляють, що таке жити тут", - зазначив він. Джеджула.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
Він додав, що люди в Україні зовсім не скаржаться на життя, незважаючи на щоденні сигнали повітряної тривоги, періодичні ракетні атаки та багато іншого. А люди в Європі, в той же час, не діляться знімками з дорогих пляжів, будучи у безпеці.

Згодом Андрій Джеджула був змушений пояснити свої слова щодо "припинення" спілкування з сином. У Facebook він попросив ЗМІ перевіряти ще раз об'єктивність інформації. І додав, що продовжує спілкуватися із сином. І вони не мають жодних політичних суперечок. Дитина є справжнім патріотом.

Андрій Джеджула, скріншот: Facebook
Андрій Джеджула, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Андрій Джеджула затремтів перед величчю зірки "Кварталу 95" Юрія Ткача: "Змінив гримасу і все"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос набрала 7 зайвих кг: "Без життя та друзів"

Знай.ua писав, колишній Санти Дімопулос Андрій Джеджула розважився з Адель: "Вперше чую наживо"