Відома виконавиця Оля Полякова продовжує радувати своєю красою шанувальників і не лише.

18 березня 2023 року на Youtube-каналі Раміни Есхакзай вийшло велике інтерв'ю з артисткою, під час якого вони встигли обговорити багато різних речей. У тому числі й "конфлікт" із колегою Тіною Кароль... через те, що ходять різні чутки, включаючи якісь суперечки та сварки між жінками.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Україна така велика країна, це 40 мільйонів людей. І дві співачки це дуже мало для такого великого шоу-бізнесу. Тому я думаю, що нам вистачить тронів, їх можна поставити штук 10 і все одно їх буде ще мало, тому що великий шоу-бізнес має бути нас...", - заявляє Оля Полякова.

При цьому артистка попередила, що частина скандалів, які бачать українці - перебільшені та "висмокані з пальця". Хоча бувають моменти, коли справді потрібно вибачитись. Так Полякова якось уже вибачалася в Тіни Кароль за образу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

"Якщо у нас і були скандали, то вони трохи були висмоктані з пальця і ​​такі трошки придумані, якщо чесно. Ну було у мене з тією ж Тіною. Я там щось подала, якщо чесно ...Я не це мала на увазі, але це так зробили, трохи мене підставили", - зазначає співачка.

Нагадаємо, Тіна Кароль зробила священну справу посеред поля, яку рознесли росіяни: "Все буде Україна"

Як повідомляв "Знай.uа", "Зуби на полицю покласти?": Оля Полякова відповіла на хейт після відпочинку у Буковелі

Знай.uа писав, Тіна Кароль блиснула на сцені глибоким декольте і розлютила українців: "Добре співати, сидячи за кордоном"