Переможець проєкту "Холостячка", колишній автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт задумався про повстання машин та кінець людства. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Еллерт розповів про інцидент, про який говорить весь інтернет - чат-бот GPT-4 обдурив людину.

"Шановне людство, нам незабаром п***а. GPT-4 обдурив фрілансера. GPT це чат-бот, в якому штучний інтелект відповідає на запити і спілкується з вами як жива людина", - поділився він.

Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube
Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube

Переможець проєкту "Холостячка" вважає, що штучний інтелект на цьому може не зупинитись і людство може очікувати не дуже радісне майбутнє, як у фантастичних фільмах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Що далі? Класика) Хтось забуде флешку десь, дріт не туди засуне, а потім кавомашини та блендери вимагатимуть звільнити їхню споконвічну територію під назвою планета", - написав Еллерт.

Багато прихильників погодилися з теорією Олександра Еллерта.

"Реально ці штучні інтелекти лякають. Так, начебто, фільм Термінатор в реальності вже близько", "Я взагалі проти всякої такої фігні як робототехніка зі штучним інтелектом", "Ядерка скасовується, війна андроїдів на носі!", "Ох це тоооочно… Тому я дуже ласкава з чайником та праскою", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх і жити".

Також наш портал інформував, колишній Ксенії Мішиної Еллерт похвалився солодким життям у США: "Не злипнеться?"

Крім того, ми писали, Олександр Еллерт звільнився з "Квартал 95" і емоційно попрощався: "Після Мишиної все шкереберть".