Відомий український виконавець Володимир Дантес розповів, що з настанням весни до нього прийшло й натхнення. Він активно пише нові пісні та працює над новими проєктами, а також сильно хоче на морі. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Володимир Дантес досить відвертий у спілкуванні з шанувальниками і часто показує їм кадри зі свого особистого та творчого життя. На цей раз артист вирішив поділитися тим, що на душі.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Так, Дантес зазначив, що з приходом весни він став щасливішим і щирішим радіє життю, незважаючи на якусь втому.

"Весна! Сонце! Я таааак щиро радію! Хоча щодня нестача вітамінів, втома бореться з "встану і як піду на турніки" - зараз я точно щасливий ніж узимку", - зазначив Дантес.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Співак додав, що до нього повернулися творчі сили і він активно працює над новими треками та не виключає вихід нового альбому. Водночас у ньому з'явилося непереборне бажання змотатися на морі та поїсти чебуреків.

"Пишу пісні, пряме є таке враження, що буде альбом. Проробляються нові шоу, плануються тури. Ще сильно хочеться купатися в річці, а краще – у Чорному морі, десь у Євпаторії. І на набережній купувати чебуреки та запивати молодим вином", – поділився артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва загіпнотизувала оголеним животом і "вишеньками", що стирчать: "Як можна бути такою..."

Також наш портал інформував, таємний коханий Наді Дорофєєвої з'явився на її концерті, Михайло Кацурін буде шокований: "Краща пара українського шоубізнесу".

Крім того, ми писали, Дантес у пошарпаному светрі випробував на собі життя воїнів ЗСУ на передовій: "Надька навіть до Харкова не доїде".