Відома українська реперка Аlyona Аlyona записала відеозвернення до мешканців Білорусі та закликала їх не підкорятися лукашенку та не йти воювати на територію України.

Ролик артистка опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

У відео вона говорила українською. Свій вибір вона аргументувала тим, що білоруси чудово розуміють нашу мову так само, як ми їх.

Аlyona Аlyona, фото: youtube
Аlyona Аlyona, фото: youtube

Зірка нагадала, що Лукашенко планує відправити до нас на фронт своїх військових. А в Україні на загарбників чекає лише один фінал - смерть.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Він хоче відправити їх на вірну смерть, адже українці знищують кожного загарбника, який приходить на нашу землю і намагається забрати у нас її, та вбивати наших мирних жителів, вбивати наших жінок та дітей. Я не розумію, чому народ Білорусі має розплачуватись за злочини лукашенка і путіна. Це не ваша війна... Я не хочу, щоб ці хлопці, молоді та різного віку, стали гарматним м'ясом у нас" , - каже Аlyona Аlyona.

Олександр Лукашенко, фото: сайт президента
Олександр Лукашенко, фото: сайт президента

Реперка наголосила, якщо лукашенку дуже хочеться воювати проти України, він може прийти до нас особисто.

Українська виконавиця закликала всіх білоруських жінок та чоловіків - матерів, сестер, братів – звертатися до своїх військових та просити їх не йти до України:

"Закликайте хлопців складати зброю і не йти до нас воювати. Розповідайте знайомим, виходьте на протести, зробіть усе для того, щоб білоруські чоловіки не вмирали", - просить Аlyona Аlyona .

Реперша додала, що протягом історії Білорусь ніколи не була окупантом, і сьогодні це не варто змінювати.

Нагадаємо, що Alyona Alyona втрутилася в сварки щодо переходу українською мовою: "Нічого не заважає розмовляти так, як зручно" .

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona розповіла про свою небезпечну хворобу, ковтала антибіотики регулярно: Стало для мене супер шоком.