Відомий український блогер, герой романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський, який днями посварився зі своїм другом дитинства Славою Деміним, продовжує дивувати.

Є підозри, що Алекс не той, за кого себе видає у соціальних мережах. Багато хто знає його як бізнесмена зі США, який повертає мільйонами доларів. Словом – успішний успіх. Але чи це так насправді? Давайте дізнаємось.

Про це стало відомо завдяки відео від блогера, а також публікації у Telegram-каналі "Батальйон Монако".

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

У мережі спливла інформація про те, що Алекс особисто пише українським блогерам та підприємцям, щоб "заробити разом".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Я вибачаюсь, а "холостяк" Алекс точно доларовий мільйонер зі США? Пише різним бізнес-тренерам і пропонує співпрацю з його проектом із заробітку. Виплачує лише 10%", - розповіли в публікації.

Звернення Алекса, скріншот: Telegram
Звернення Алекса, скріншот: Telegram

Також у публікації можна побачити історію від хлопця, якому Алекс Топольський запропонував співпрацю.

"Привіт, мене звуть Алекс, я підприємець та учасник шоу Холостяк від СТБ. Зовсім випадково наткнувся на твій акаунт і зараз я з командою хочу створити класний продукт для українців із заробітку, з маркетингу SMM", - повідомляється в зверненні Алекса.

Нагадаємо, Михайло Заливако з "Холостяка" вирішив викликати гнів Лукашенка: "Картоплі захотілося смаженою".

Раніше повідомлялося, що Алекса Топольського, який відчайдушно служить у "балійському ТрО", висміяли за пацанські цитати.

Також, Саша Мудра з "Холостяка" розплакалася і вирішила відібрати лаври у Птушкіна, Беднякова та Андраді: Топольський обзаздриться.