Знаменитий російський шоумен Максим Галкін, який розкритикував війну проти України та виїхав із дружиною та дітьми до Ізраїлю, показав, як насолоджується життям без гніту диктатури. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін разом з Аллою Пугачовою та дітьми вже більше року проживає в Ізраїлі, куди родина виїхала одразу ж після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Шоумен активно гастролює, буваючи практично у всіх куточках світу та максимально насолоджується життям.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін показав, як проводить час перед черговим концертом у Канаді. Він піднявся в гори, де не тільки насолодився краєвидами, що зачаровують, а й покатався на лижах.

"Було дуже здорово. Сонце тепло, майже нікого на трасах", - підписав публікацію артист.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях одразу ж з'явилися особи, які засудили шоумена за виїзд із рідної країни, та за те, що залишив співвітчизників наодинці з "труднощами".

"Дуже добре що Галкін завжди може втекти в іншу країну де немає проблем у народу. Житуха прекрасна. Нехай інші справляються з труднощами, а я житиму в своєму задоволення. На всіх начхати я хотів. Виправлять я повернуся і житиму як раніше у своє задоволення", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не виникне сумнівів, чия дочка Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову.

Також наш портал інформував, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін згадав молодість і показав, чому перед ним не встояла Пугачова: "Ох ти ж..."