Російський гуморист та актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт у Instagram. А зараз він ще підтримує Україну, засуджуючи владу, яка розв'язала війну.

Максим Галкін іноді балує свою мільйонну аудиторію архівними кадрами з дітьми та дружиною, але цього разу вирішив показати, яким був у молодості. Артисту було чим похвалитися, вже тоді був харизматичним хлопцем і однозначно притягував до себе погляди дівчат.

Скріншот із Instagram, Максим Галкін
Скріншот із Instagram, Максим Галкін

На опублікованих фотографіях Максим насолоджується відпочинком біля моря в напівроздягненому вигляді, а ще широко посміхається. Варто зазначити, фігура у той час у нього була підтягнута, а волосся - хвилясте і коротке.

"З минулого століття 📸" - написав Галкін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як завжди, під публікацією гумориста зібралося багато коментарів. Більшість із них позитивні. Шанувальники відзначили, яким гарячим був Галкін у молодості.

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Також його вкотре спробували вколоти через різницю у віці з Аллою Пугачовою, адже він молодший за неї на 27 років, а також нагадали, що майже з початку війни він у статусі іноагенту через підтримку України.

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Нагадаємо, Меладзе знайшли у Куршевелі з дружиною вбивці: запитали, як йому відпочивають, доки бомбардують Україну

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав, як насолоджується життям без гніту диктатури і розлютив росіян: "Житуха прекрасна"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін на злобу дня знову витрав душу путіну і росіянам: "Більше приводів для веселощів не передбачається"