Відомий український телеведучий, ресторатор та зірка програми "Голос країни" Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України.

Він вирішив захищати рідну Одесу, тож записався до місцевої тероборони.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Даніель Салем поділився дуже позитивним відео. Він у рідному місті зустрівся з відомим музикантом та лідером "ВВ" Олегом Скрипкою.

"Гарний настрій треба всім хоч і тяжко і боляче, але він дає підтримку, і сили жити життя і йти вперед. А найлегше його знайти в очах своїх людей! Люблю тебе моя Україна 🇺🇦", — так Даніель Салем підписав відео з Олегом Скрипкою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот
Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот

На відео Даніель Салем та Олег Скрипка виглядають дуже щасливими, мабуть їх порадувала спільна зустріч та можливість підтримати один одного у такий непростий для України час. Наприкінці відеоролика вони навіть разом заспівали пісню про Одесу – "Ах, Одеса".

Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот
Даніель Салем і Олег Скрипка, скріншот

Нагадаємо, що красень із "Голос країни" Даніель Салем після обстрілу показав дівчину, заради якої воює: "Люблю тебе 3000".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Голос країни" Даніель Салем упевнений , що в нього назад дороги немає: "Шкода, що я не можу розповісти більше".

Також стало відомо, що Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".