Популярна українська акторка, зірка комедійного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, яка нещодавно дуже засмутилася через те, що її мама забрала з дому красивого песика породи далматинець, з яким актриса кілька днів жила, грала, записувала тиктоки і взагалі не знала горя, але тепер Дарія має ще один привід для гарного настрою.

На цей раз зірка звернула увагу на дуже "соковитий" зразок російської пропаганди. Справа в тому, що так звані журналісти, ну чи нехай це будуть просто блогери - записали Дар'ю у не просто "націоналістки", а й у "коханки" президента України Володимира Зеленського.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дар'ї Петрожицькій у мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

"Ржу в голос. У їхніх новинах коханкою Зеленського я вже була, а ось Іванкою ніколи. Якщо знайдете цей Тікток - скиньте мені", - підписала нову історію Дар'я Петрожицька.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Схоже, що той, хто творив таку липову історію, навіть не додумався пошукати справжню персону Дар'ї Петрожицької, а лише використав фотографію. Ми не розповідатимемо, як це можна зробити, нехай залишаються безграмотними й надалі, не наша проблема.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Для підняття настрою зазначимо, що "росЗМІ" приписали Дар'ї дуже своєрідний позивний - "Кропочка". До чого тільки вони не здогадуються, це вам не "хлопчики в трусиках".

Нагадаємо, стан Дар'ї Петрожицької з "Папіка" був дуже важким, лікар зробив усе, що зміг: "На два дні випала".

Раніше повідомлялося, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зі сльозами на очах попрощалася з улюбленим кобелем: "Не віддам...".

Також, дівчина-весна Дар'я Петрожицька вхопилася за молоду стеблинку: навіть у "Татці" такого не показали.