Схоже, що у зірки Playboy Даші Астаф'євої з'явилася справжня конкурентка. Наразі головною героїнею легендарного чоловічого журналу стала учасниця "Холостяка 12", українська акторка Вікторія Варлей.

Відомо, що 38-річна артистка знялася топлес для діджитал-номера глянцю.

Про це Варлей розповіла на своїй сторінці у мережі Instagram.

Вікторія Варлей, фото: Playboy
Вікторія Варлей, фото: Playboy

"Якщо мене запитають, що таке успішний успіх, я відповім, що це потрапити на обкладинку Playboy у 38 років", - зазначила Вікторія Варлей.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Вікторія Варлей, фото: Playboy
Вікторія Варлей, фото: Playboy

На знімку Вікторія позує в шортах-кльош у горошок та у червоній шапочці для плавання. Образ артистки доповнив яскравий макіяж із чорними стрілками та червоною помадою.

Вікторія Варлей, фото: Playboy
Вікторія Варлей, фото: Playboy

Вікторія Варлей пішла з проекту "Холостяк-12" у 9-му випуску. Тоді дівчина розкритикувала продюсерів СТБ за монтаж. Пізніше в інтерв'ю Варлей стверджувала, що сама вирішила залишити реаліті-шоу та повідомила про це команду та Алекса.

Вікторія Варлей, фото: Playboy
Вікторія Варлей, фото: Playboy

Актриса вже рік одружується з американським бізнесменом Петром. Пара познайомилася до проекту. На той момент її обранець був офіційно одружений, а будувати стосунки з невільним чоловіком артистка не хотіла, тож вирішила взяти участь у романтичному реаліті-шоу. Улюблені одружилися 4 квітня 2022 року в США і зараз живуть у Майамі.

Нагадаємо, колишній Вікі Варлей та зірка "Фортечної" Тарас Цимбалюк відчитав українців: "Обсикають газони на кордоні".

Раніше повідомлялося, чи це все обман? "Холостяк" Алекс Топольський може виявитися шарлатаном, як бізнес-тренери в Instagram.

Також, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник дозволив українцям "вилити" все: "До останнього дихання будемо".