Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська розсмішила шанувальників, розповівши про проблеми у її віці. Новий ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська радує шанувальників не лише своєю творчістю, а й чудовим почуттям гумору. Співачка частенько жартує на близькі звичайній людині теми, але при цьому не забуває і ділитися яскравими моментами зі свого зіркового життя.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Цього разу Оля Цибульська вирішила трохи підняти настрій українцям та розповіла про проблеми у її віці.

"Від взагалі не тягне до людей. По магазинах тягне та спину тягне...", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто зазначити, що співачці вдалося змусити шанувальників усміхнутися. Дехто погодився із зіркою, а інші запропонували допомогти зі спиною.

"Оля ви зараз мені настрій зробили, дякую", "39 років, і теж люди стали бісити .... хочеться тиші, спокою і вишивати", "Оля, довірте свою спину професіоналу. Буду рада допомогти, і частіше хочу бачити Ваші забавні відео)", "Що ж буде о 60-й", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська філігранно висміяла зірок за "шароварщину": "Люблять Україну, коли пахне грошима".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, чому після 30 років відпадає необхідність у камасутрі: "У які б пози..."