Зірки "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук вирішили активно популяризувати українську пісню, тож разом акапельно записують відео свого виконання.

Цього разу артистки заспівали легендарну пісню "Я піду в далекі гори", авторства Володимира Івасюка та поділилися відео у соцмережі Instagram.

Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Марта Адамчук та Віра Кекелія після повномасштабної війни, яку розв'язала росія, майже щодня намагаються втішити своєю творчістю український народ. Для цього вони виконують славнозвісні українські хіти, які більшість українців знають ще з дитинства.

"Більшість із вас хотіли почути саме цю пісню. Нехай вона хоч трохи порадує всіх у сьогоднішній тривожний час: "я піду в далекі гори". Слова та музика - Володимир Івасюк", - так артистки підписали відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Марта Адамчук та Віра Кекелія, фото з instagram
Марта Адамчук та Віра Кекелія, фото з instagram

Українців дуже зворушило проникливе виконання пісні, саме тому вони почали залишати для співачок компліменти.

"Дівчатка, дякую!!! Ваші голоси, наші пісні Це такий бальзам на душу. Все буде Україна", " дякую дівчині! Як завжди круто та талано!❤ ️ ", "Дякую, дівчата", "я її чекала!!!!!!", "На мить навіть забула, в якому пеклі ми зараз. Дякую вам❤️", "мурашки!!", "Дуже красиво", "мурашки просто❤️дякую", "Буковинський рідний край, дівчата-браво!!!!", - відзначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що красуні Віра Кекелія та Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" втерли ніс Повалій: "Продовжує на весь світ".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Ліги сміху" Таня Песік поділилася простим рецептом найсмачнішого бананового кексу: "Насолода для рецепторів".