Українська співачка, а також актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія віддала вшанувати Кузьму Скрябіну, виконавши його хіт у своїй версії. Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія активно веде свою сторінку в соцмережі та періодично радує шанувальників новими фото та відео як з роботи, так і особистого життя. Цього разу вона поділилася роликом із виступу на благодійному концерті.

Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Віра Кекелія виконала знамениту пісню Кузьми Скрябіна, але у своїй версії, яку вперше презентувала на шоу "Голос країни".

"Як не крути, а ця пісня стала для мене знаковою. "Спи собі сама" гурту Скрябін прозвучала у цій версії на "Голос країни" і закрутилося", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Виконання пісні дуже вразило українців, дехто зізнався, що не змогли стримати сльози.

"Я її переслухала раз вже має бути 500 з голосу країни, може Ви її запишете і ми насолоджуватимемося нею в навушниках постійно?", "Ой, плачу досі від твого виконання цієї пісні", "Люблю цю пісню у вашому виконанні. Саме вона закохала з першої ноти у ваш голос!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуні Віра Кекелія та Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" втерли носа Повалій: "Продовжує на весь світ".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в образі "поганої дівчинки" розбурхала українців: "Фантастична".

Крім того, ми писали, красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані загіпнотизувала ідеальним декольте в білому вбранні: "Боже, яка..."