Українська співачка, а також актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія віддала вшанувати Кузьму Скрябіну, виконавши його хіт у своїй версії. Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія активно веде свою сторінку в соцмережі та періодично радує шанувальників новими фото та відео як з роботи, так і особистого життя. Цього разу вона поділилася роликом із виступу на благодійному концерті.

Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Віра Кекелія виконала знамениту пісню Кузьми Скрябіна, але у своїй версії, яку вперше презентувала на шоу "Голос країни".

"Як не крути, а ця пісня стала для мене знаковою. "Спи собі сама" гурту Скрябін прозвучала у цій версії на "Голос країни" і закрутилося", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Виконання пісні дуже вразило українців, дехто зізнався, що не змогли стримати сльози.

"Я її переслухала раз вже має бути 500 з голосу країни, може Ви її запишете і ми насолоджуватимемося нею в навушниках постійно?", "Ой, плачу досі від твого виконання цієї пісні", "Люблю цю пісню у вашому виконанні. Саме вона закохала з першої ноти у ваш голос!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуні Віра Кекелія та Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" втерли носа Повалій: "Продовжує на весь світ".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в образі "поганої дівчинки" розбурхала українців: "Фантастична".

Крім того, ми писали, красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані загіпнотизувала ідеальним декольте в білому вбранні: "Боже, яка..."