Україно-американський чемпіон світу з латинських танців, відомий хореограф та колишній "Холостяк" Максим Чмерковський просить світ підтримати Україну у боротьбі з російською агресією.

Він виступив в ефірі американського телеканалу і розповів про своє бачення того, що відбувається в рідній країні. Відео він опублікував на сторінці в Instagram.

Макс Чмерковський. Фото: скрін youtube
Макс Чмерковський. Фото: скрін youtube

"Full video of my thoughts on everything happening in Ukraine, what all of us should be doing more of and my view on @zelenskiy_official leadership. Please continue to educate yourself on what's happening in the world and why, and not just wh Please continue your support for Ukrainian people, because they's suffering for all of us. Повне відео з моїми думками про все, що відбувається в Україні, ніж ми всі маємо більше займатися і мій погляд на керівництво @zelenskiy_official. Будь ласка, продовжуйте дізнаватися, що відбувається у світі і чому, а не просто швидко переглядайте заголовки новин. Україна,тому що вона бореться за всіх нас)", - Підписав він своє інтерв'ю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У коментарях його українські шанувальники подякували за підтримку, а американські всерйоз захвилювалися.

Нагадаємо, що дружина першого "Холостяка" Макса Чмерковського налякана після трьох викиднів: "Просто скажу, як є".

Раніше ми повідомляли, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський вдруге стане батьком, Пета показала животик, що округлився: "Шок для нас".