Відома українська співачка Камалія не на жарт стривожила своїх шанувальників. Артистка відверто зізналася про проблеми зі здоров'ям. 45-річна співачка вже деякий час страждає від дуже тяжкого захворювання, яке швидко змінює зовнішній вигляд людини. Фанати не можуть дізнатися про свою зірку.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке дала співачка програмі "ЖВЛ", воно вже доступне у мережі YouTube.

Камалія, скріншот: YouTube
Камалія, скріншот: YouTube

Камалія повідомила, що медики у неї діагностували аутоімунний тиреоїдит, також відомий як хвороба Хашімото. Йдеться про порушення у роботі щитовидної залози. Захворювання носить хронічний характер, викликає набряклість та набір ваги.

"У мене аутоімунний тиреоїдит. Просто починаю набрякати. Я як кулька, туди-сюди. З цим дуже важко боротися. Сьогодні я така, а завтра можу прокинутися, і плюс чотири кілограми. І на обличчі це відбивається, і на всьому. Тому мені мені дуже тяжко", - зазначила зірка.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Камалія також зізналася, що гостро реагує на критику. Емоції можуть накопичуватися, а потім буде бурхлива реакція зі сльозами. Проте поп-діва не афішує своїх проблем.

"Я не можу показувати це на публіці, адже я артист, і маю радувати", - підкреслила вона.

Нагадаємо, що недуга прогресує з роками. Зменшення вироблення гормонів щитовидної залози часто призводить до підвищеної втоми, чутливості до холоду, депресій, запоров, м'язової слабкості, сонливості сухості шкіри та інших симптомів. У хворих часто одутле обличчя, випадає волосся і ламаються нігті. Виникають проблеми з концентрацією та пам'яттю.

Нагадаємо, Камалія розкрила правду про свій давній зв'язок із путіним і як він хотів створити новий СРСР: "Звав у кремль, часто дзвонив".

Раніше повідомлялося, Камалія показала красеня, який "цілує" її, поки Захур з доньками в Лондоні: "Видно, що дуже любить".

Також, Камалія розповіла, як їй нелегко бути в Україні без чоловіка та доньок: "Живу ризикуючи".