Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі у серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька похвалилася зміною образу. Відповідними фото вона поділилася на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Дар'я Петрожицька активно веде сторінку у соцмережі та постійно ділиться з шанувальниками моментами зі свого життя. На цей раз зірка похвалилася змінами у зовнішності.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Так, на фото акторка показала, як поновила свою зачіску, змінивши колір волосся. Вона зізналася, що довгі роки планувала зробити це і нарешті зважилася на зміни.

Дар'я Петрожицька. Фото: instagram.com/petrozhitskaya
Дар'я Петрожицька. Фото: instagram.com/petrozhitskaya

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Фото без фільтрів, а так як є. Цілий день усміхаюся, наважувалась на це багато років і ось (нарешті!!!) зміни", - поділилася актриса.

Реакція шанувальників не забарилася, але їх думки розділилися. Дехто зазначив, що зірці дуже йде оновлення образу, а інші заявили, що раніше було симпатичніше.

"Тобі дуже йде!", "Красуня, тобі дуже підходить", "Не дуже, раніше було красивіше", "Вам дуже підходить", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька виявилася "коханкою" Зеленського: "Ржу в голос..."

Також наш портал інформував, стан Дарії Петрожицької з "Папіка" був дуже важким, лікар зробив усе, що зміг: "На два дні випала".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" роздяглася на камеру і втерла носа Ксенії Мішиній: "Все пристойно, але розбурхує".