Олег Винник також зник ще до початку війни з української сцени. Через мовчання музиканта, багато хто відправили артиста на той світ, але виявилось, що Винник живий.

Щоправда підтверджується онкологічне захворювання Винника, яке він лікує у Берліні в Німеччині. Про це стало відомо з Youtube-каналу Беспалов медіа.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Хворіє він онкологічним захворюванням. Ніхто з зірок шоубізнесу не хотіли озвучувати діагноз. Тому що у нас все толерується у суспільств, всі посміхаються одне одному і грають за правилами. — заявив ведучий.

Він також додав, що людина, яка працює в клініці де проходить лікування Винник, повідомила, що співак повертатися додому не збирається.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

Він не повернеться в Україну. Такий висновок зробила людина, яка спілкувалася з близько людиною з оточення Винника.

Тож, скоріш за все Винник не повернеться, адже навіть патенти товарного знаку Винника зареєстровані саме в Німеччині.

На думку ведучого, Олег Винник вже міг би вийти та дати відповідь на усі запитання своїх фанатів, адже було опубліковано чимало зливів.

Нагадаємо, ми писали, що Юрія Горбунова розчарував мовчазний Олег Винник та Влад Яма, який "втік" під час війни.

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Винник похвалився процедурами Клеопатри з пелюстками троянд.

Також "Знай.ua" інформував, Олег Винник зізнався, що в нього нічого не виходило з Олею Поляковою: "Я її нагодував і ми...".