Відомий український співак, блогер, стендапер та взагалі популярний на даний момент шоумен Володимир Дантес, який нещодавно став ще й зіркою шоу "Я люблю Україну", продовжує піднімати настрій своїм підписникам та багатьом іншим українцям.

Цього разу колишній чоловік Наді Дорофєєвої підігрів тему зборів на горі Щекавиця, де українці, за конспірологічною теорією, мають зібратися у великій оргії через ядерний удар.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Дантеса у мережі Twitter, проте він сам собі там вибрав псевдонім "Гудков".

Пцблікація Володимира Дантеса, скріншот: Twitter
Пцблікація Володимира Дантеса, скріншот: Twitter

І ось, цей час прийшов, Володимир Дантес написав: "Щекавица - на*балово. Ніхто не приїхав, сам стою др*чу".

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Користувачі мережі оперативно відреагували на таке послання та зрозуміли, що це "заклик до дії". Хтось навіть запропонував скласти артистові компанію.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Ось що пишуть люди в коментарях:

"Я ж сказала, що напишу, коли чам. Ще зарано", - написала Наталя, яка і запустила цю тему в інтернеті ще минулого року;

"А вже всьо, комендантська година, будеш із патрулем там";

"Де саме? Давай зробимо це разом";

"А хіба висадка марсіан не там?";

"Без Дурнєва навіть?";

"Так от, хто це в кущах сидить".

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter
Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter
Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Нагадаємо, що на початку вторгнення російських окупантів українці пустили в хід свою перевірену часом зброю – гумор. Якби не гумор, в Україні не вистачило б психотерапевтів для роботи із травмованими жахливими подіями в країні.

Тому, почувши 21 вересня 2022 року загрозу бункерного діда путіна про можливість застосування ядерної зброї, українці запустили в соціальних мережах жарти про те, як можна провести останні миті життя. І найдотепнішою стала ідея зібратися у Києві на горі Щекавиця та влаштувати там оргію.

Для розуміння мема: уявляєте, нам загрожує ботоксний фюрер знищенням, а ми насамкінець вирішуємо відірватися, як ніколи раніше. Зі звичайного жарту ця "солодка" пропозиція розрослася до справжньої групи в Telegram під назвою "Оргія на Щекавиці як їб*не", де її учасники не стримують себе і спілкуються на відверті теми, змагаючись у майстерності імпровізації.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва спіймала весняне загострення, тепер серцю не накажеш: "Хочу так любити...".

Раніше повідомлялося, Надя Дорофєєва нарешті показала малюка, не випускає з рук: "Це ніколи не замінить будинок".

Також, Володимир Дантес після розставання з Надією Дорофєєвою розповів про 9 вагітних жінок: "Дуже важко стримати гнів".