Популярний телеведучий, актор та учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов показав справжнє звернення Оксани Марченко з вимогою до президента України звільнити її чоловіка Віктора Медведчука.

Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Марченко и Медведчук, фото УП
Марченко и Медведчук, фото УП

На своїй сторінці гуморист опублікував кумедний відеоролик із собачкою. Тварина загорнули в хустку, а на ніс начепили окуляри. Собака покірно залишається в образі Оксани Марченко.

"Я - Оксана Марченко!" , - написав Крутоголов під відео із закадровим голосом одіозної телеведучої.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Це не Оксана Марченко. Оксана Марченко не моргає!! А тут моргнула кілька разів», «Точно схожа на себе!!!!», «Не ображайте собачку», «Мені так більше подобається, а то вже занадто багато її», «Собачка справді гарна, і куди той марченко до неї» , - Запитують читачі сторінки шоумена.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

«Оксана Шавченко (не в образі хорошому собаці у відео)», «Собачка більше жалості викликає, ніж жінка в хустці (досі не вірю, що це Марченко)», - додають інші коментатори .

Нагадаємо, що Яна Глущенко з "Дизель Шоу" згадала про бійок із братом, який служить у ЗСУ: "Я його діставала".

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" розповів, як не вірив у війну і зненавидів росіян: "Тепер українською".

Також ми повідомляли, що Євген Сморигін "облизав" зрадницю з "Дизель шоу", яка втекла до Білорусі: "Сонечко".