Популярна українська журналістка, колишня модель, телеведуча, дружина народного артиста Юрія Горбунова Катя Осадча зробила дуже гучну заяву.

Якось вона закликала позбавити українських паспортів у відомих зірок з України, які мовчать про війну і перебувають на території Росії.

Катя Осадча, фото: Знай.ua
Катя Осадча, фото: Знай.ua

Відповідну публікацію розмістили у Telegram-каналі "УНІАН"

Усі жителі України чудово знають, хто така Катя Осадча та який вплив вона може мати. У зв'язку з тим, що є низка українських артистів, які працюють і живуть на території Росії, вони всіляко уникають розмов і коментарів про те, що відбувається на своїй Батьківщині.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Через згубне мовчання цих зірок, страждає чимало людей, оскільки вони своїм ігноруванням підтримують путінський режим.

Катя Осадча не стала мовчати з цього приводу та вирішила зробити цікаву пропозицію.

"Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок, які замовкли про війну в нашій країні "Під роздачу" потрапили Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Джиган, Олександр Рева, MARUV, Ганна Седокова, Галина Безрук та інші артисти", - повідомляється в відеозвернення української журналістки.

Нагадаємо, що Катя Осадча змусила плакати всю Україну через дитину: "Бажаю тобі щастя на небесах".

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в рф: "Прийде той час".

Також стало відомо, що Таїсія Повалій розважала росіян на солов'їною, поки путінські ракети летіли в Україну: "Страшні українські гниди".